Дјевојчица (8) коју је отац држао као роба има десетак килограма: Љекари бдију над њом

ГС
Дјевојчица (8) коју је отац држао као роба има десетак килограма: Љекари бдију над њом

БАЊАЛУКА - Осмогодишња дјевојчица, коју је отац држао у кади најмање три године и даље се налази у Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој. Како се незванично сазнаје, малена је нон-стоп гладна.

- Изгледа као дете од три и по године, сићушна је, једва да има 10 килограма. Халапљиво једе, стално је гладна и тражи још. Лекари су дан и ноћ крај ње, свима је прирасла за срце не само због језиве судбине већ и зато што изгледа као мали анђео. Има бистре, лепе окице, ошишана је на паж - каже извор "Курира" и додаје да дјевојчица не би преживјела да је још неколико дана остала заточена у кади.

- Полиција ју је донела полуживу у болницу. Сви смо се сјатили око ње, толика гужва се направила да је сада строго забрањено да је обилази ико осим лекара који се брину о њеном здравственом стању. Зна да говори, али још нису контролисали моторику и њено психичко стање - каже извор.

Да подсјетимо прије пет дана ослобђена је дјевојчица (8) која је годинама била заточена и мучена у стану на Звездари у Београду и то од стране свог оца, Уроша Пашајлића (38), који је јуче ухапшен.

Мучна прича откривена је оног тренутка када је ванбрачна супруга Уроша Пашајлића отишла у полицијску станицу и пријавила га за насиље над њом, али и за његово монструозно понашање.

Уроша је за злостављање пријављивала и бивша супруга, дјевојчицина мајка, а комшије су примјећивале жену како плаче на степењишту зграде, по некад су чули крике и јецаје, али нису повезивали то са дјевојчицом. Како кажу, дјевојчицу уопште нису ни виђали, а мајка је отишла од њих прије три године. Мајка дјевојчице је зависник, а и била је осуђивана, након што је једном приликом, под дејством наркотика физички напала своју мајку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана