Дјечија игра завршила трагично: Дјечаци запалили цистерну, дјевојчица преминула од струјног удара

GS
Foto: Pixabay

Једна 14-годишња дјевојчица из Скопља преминула је од посљедица струјног удара, саопштило је данас скопско тужилаштво.

Како се наводи у саопштењу, прве информације указују на то да се несрећа догодила када се дјевојчица са још двоје дјеце играла око паркираних вагона, те се у једном тренутку попела на један од вагона и додирнула високонапонске жице.

Тужилац је издао налог за обдукцију тијела преминуле дјевојчице, а са двојицом малољетника који су били свједоци догађаја је обављен разговор. Мјесто је фотографисано и утврђују се све околности које су довеле до трагичног догађаја.

Скопска полција је саопштила да је синоћ у 21.05 пријављено да су у насељу Илинден код жељезничке станице малољетници запалили цистерну са горивом и да је једно дијете мртво. Та дјевојчица је, како је саопштила полиција, преминула на лицу мјеста, а њену смрт је констатовао љекар Хитне медицинске помоћи.

Увиђај је извршила екипа Сектора унутрашњих послова Скопље, а по налогу јавног тужиоца тијело преминуле маљолетне девојке је предато Институту за судску медицину на обдукцију.

Нажалост, овакви случајеви гдје дјеца страдају прескачући вагоне или пентрајући се по њима нису ријеткост ни у Србији, преноси 24седам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана