Ђајић: Мој циљ је да сачувамо и Бањалуку и Српску

Срна
Ђајић: Мој циљ је да сачувамо и Бањалуку и Српску

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је вечерас да без Србије нема Републике Српске, као и да је његов циљ да дјеца имају будућност у Бањалуци, да се сачува и Бањалука и Српска.

"Бањалука слави Дан државности Србије на челу са предсједником Александром Вучићем. Без Србије нема Републике Српске, а нас нема без Републике Српске и нашег предсједника Милорада Додика. Ми ћемо зато да славимо Дан државности Србије, иако су у Бањалуци бранили да славимо", рекао је Ђајић под чијим је покровитељством одржан концерт поводом Дана државности Србије.

Ђајић је додао да су поједини покушали то да забране, измишљали разне разлоге, а да њима заправо само смета српска тробојка.

У свом говору он је поручио да ће се лично борити, иако су појединци његов рад оспоравали.

"Мој рад је хуман и патриотски. Медицину сам завршио у вријеме када је било тешко и уписати. А све да бих помагао народу, 1991. отишао сам у Славонију и остао до краја и бранио. Зато сам и данас ту, уз Милорада Додика да бисмо одбранили Републику Српску и Бањалуку. Да спријечимо ово што данас раде у Бањалуци, уништавају, краду и доводе до пропасти", навео је Ђајић.

На концерту у спортској дворани "Старчевица" у Бањалуци наступали су Културно-умјетничко друштво "Пискавица", пјевач Александар Дулић, Баја Мали Книнџа и бројни други извођачи традиционалне музике, саопштено је из Градског одбора СНСД-а Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана