ДЕМОС ће размотрити одлуку о опозиву Петровића

Срна
ДЕМОС ће размотрити одлуку о опозиву Петровића

БИЈЕЛЈИНА - Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић рекао је да ће ова странка размотрити и оцијенити како ће учествовати у реализацији одлуке да се покрене опозив градоначелника Бијељине Љубише Петровића, на иницијативу Градског одбора СНСД-а Бијељина.

Чубриловић је нагласио да је познато да ДЕМОС углавном прати СНСД у њиховим настојањима.

“Вјерујем да је та одлука озбиљно припремљена и да није напамет донесена, тако да ће ДЕМОС свој коначан став донијети када је размотри”, рекао је Чубриловић новинарима у Бијељини.

Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Милан Дакић рекао је да је синоћ одржана сједница Предсједништва Градског одбора Бијељина и да су добили те информације од коалиционих сарадника из СНСД-а.

“Наравно да ћемо то подржати”, рекао је Дакић.

Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Бијељина изјавио је да ће у тој странци остати досљедни, компактни у будућем раду и сарадњи када је ријеч о Републици Српској и коалицији.

Дакић је рекао да је Изборној јединици шест и Градском одбору Бијељина част да данас буду домаћини свечаности поводом четири године од оснивања ДЕМОС-а.

“Бијељина је била домаћин и првог Главног одбора прије четири године. Хвала Богу, сад је поново Бијељина домаћин, када завршавамо тај мандат од четири године и улазимо у нове изборе”, изјавио је Дакић новинарима након сједнице Главног одбора ДЕМОС-а у Бијељини.

Дакић је истакао да, када је ријеч о Изборној јединици шест, имају разлога, исто као и ДЕМОС на нивоу Српске, да буду задовољни резултатом на прошлим изборима.

“Остаћемо досљедни, компактни у будућем раду и сарадњи када је ријеч о Републици Српској, односу коалиције, нас и свих коалиционих партија, а тако исто када је ријеч и о БиХ јер из Бијељине имамо нашег посланика /у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Чедомира Стојановића”, додао је Дакић.

Градски одбор СНСД-а донио је синоћ у Бијељини одлуку да буде покренут опозив градоначелника Бијељине ЛЈубише Петровића.

Додик честитао ДЕМОСУ четири године постојања и рада

Предсједник СНСД-а Милорад Додик честитао је данас предсједнику ДЕМОС-а Недељку Чубриловићу, чланству и симпатизерима ове странке четири године постојања и рада, са жељом да у наредним годинама спроведу све заједничке планове од користи за грађане и Републику Српску.

Додик је указао да је ДЕМОС у свим тим тешким и изазовним временима стајао на страни свог народа, трудећи се да води политику искључиво у интересу Српске и српског народа.

“Увјерен сам да ћемо и у наредном периоду наставити наш заједнички рад на новим пројектима, јачању институција Републике Српске и на стварању бољег живота за грађане”, навео је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана