"Дани Српске у Србији" настављају се у Суботици, Краљеву и Крагујевцу

ГС
"Дани Српске у Србији" настављају се у Суботици, Краљеву и Крагујевцу

БЕОГРАД - Програми "Дана Српске у Србији" сутра ће бити одржани у Суботици, Краљеву и Крагујевцу, саопштено је из Представништва Републике Српске у Србији, које је организатор ове манифестације.

Другог дана манифестације градоначелник Суботице Стеван Бакић у 15.00 часова у Градској кући примиће министра управе и локалне самоуправе Републике Српске Сенку Јујић.

Састанку ће присуствовати и директор Јавне установе "Спомен-подручје Доња Градина" Тања Тулековић и сарадник у Представништву Српске у Србији Ана Љутић.

У Српском културном центру "Свети Сава" у Суботици у 18.00 часова биће изведена монодрама "Туга која траје цијели живот", Јавне установе "Спомен-подручје Доња Градина".

Текст потписује Добрила Кукољ, према истоименој књизи, режисер је Маја Колунџија Зорое, сценографију је припремила Гордана Батић, продуцент је Тања Тулековић, а игра Маја Колунџија Зорое.

У Краљеву ће у 17.00 часова у Градској управи, градоначелник Предраг Терзић примити шефа Представништва Републике Српске у Србији Млађена Цицовића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана