Цвијановићева честитала предсједнику Кине Нову годину

Срна
Цвијановићева честитала предсједнику Кине Нову годину

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је честитку предсједнику Народне Републике Кине Си Ђинпингу поводом наступајуће кинеске Нове године, уз жеље за даљи просперитет Народне Републике Кине и благостање пријатељског кинеског народа.

”Чврстог сам убјеђења да ћете у наступајућој години мудро и одважно наставити да остварујете стратешки значајне циљеве и да нижете нове успјехе на свим пољима. Увјерена сам да ће и ова година бити обиљежена вашим снажним економским и технолошким растом, као и досљедном борбом за очување универзалних тековина цивилизације, мира и безбједности у свијету”, истакла је Цвијановићева у честитки.

Она је изразила наду да ће и ова година, као и претходне, бити пропраћена додатним развојем нашег пријатељства и међусобне сарадње.

“Вама, нашем искреном пријатељу, који сте на челу државног и партијског руководства Народне Републике Кине дугујемо велику захвалност за сталан напредак наших узајамних пријатељских веза у свим областима, а посебно политичког дијалога и плодоносне економске сарадње”, нагласила је Цвијановићева.

Уз искрене честитке поводом обиљежавања Кинеске нове године, као и жељу да је увијек обиљежавате у миру и просперитету, Цвијановићева је упутила изразе најдубљег уважавања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана