Цвијановић: Указано поштовање свима који су одбранили Српску и слободу

Срна
Цвијановић: Указано поштовање свима који су одбранили Српску и слободу

БАЊАУКА - Дан Републике, 9. јануар, обиљежава се поносно и величанствено као и сваке године и традиционално је послата порука и указано поштовање према свима онима који су одбранили Српску и слободу, рекла је предсједавајућа и српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић

“Поносни смо и због тога што смо у тешким искушењима успјели наћи прави пут и показати снагу Српске носећи се са бројним изазовима”, рекла је Цвијановићева новинарима поводом 9. јануара - Дана Републике Српске.

Цвијановићева је рекла да је Дан Републике био прилика за сусрет са пријатељима и свима који разумију важност постојања Српске.

“Посебно смо поносни на то што смо спремни за све будуће изазове упркос разним неразумијевањима према одређеним појавама и процесима. Наше институције су на том плану успјеле да савладају све битке, али исто тако то не би било могуће да немамо оно што се зове снага нашег народа, његова посвећеност и љубав и вјера према Српској. Честитам свим грађанима постанак Републике уз жељу да га прослављамо и обиљежавамо у будућности”, рекла је Цвијановићева.

Цвијановић изјавила је да вјерује у Републику Српску и слободарску идеју која је у њеним темељима.

"Вјеровала сам и вјерујем у Републику Српску, јер има поносне и вриједне људе чија је љубав према Републици њен крвоток и најснажнији имуни систем", истакла је Цвијановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана