Цвијановић: Српска и Србија јаке упркос изазовима

СРНА
Цвијановић: Српска и Србија јаке упркос изазовима

БЕОГРАД- Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изразила је вечерас у Београду увјерење да ће Србија и у будућности бити велики ослонац Републици Српској.

Цвијановићева, која присуствује традиционалном новогодишњем и божићном пријему Министарства одбране Србије, истакла је да је окупљање у Србији увијек задовољство.

"Божић и новогодишњи празници су вријеме да се сумирају одређени резултати. Нама је драго што је, упркос силним проблемима и изазовима са којима смо сви били суочени, Србија остала јака и стабилна, као и Република Српска", рекла је Цвијановићева новинарима у Београду пред почетак пријема.

Она је нагласила да руководства Србије и Српске знају шта раде и због чега се баве одређеним стварима. "Сигурна сам да ће и у будућности Србија бити велики ослонац Републици Српској", нагласила је Цвијановићева.

У Дому Гарде на београдском Топчидеру у току је новогодишњи и божићни пријем којем присуствују бројне високе званице међу којим су и предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Домаћини пријема су министар одбране Србије Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије Милан Мојсиловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана