Цвијановић: Од исправних политика зависи даљи развој Српске, то је сигурно са СНСД-ом

СРНА
Цвијановић: Од исправних политика зависи даљи развој Српске, то је сигурно са СНСД-ом

БАЊАЛУКА - Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је вечерас да се политичари мјере по томе шта остављају иза себе и да од исправних политика зависи даљи развој Републике Српске.

"Од исправне политике зависе километри ауто-путева, пензије, плате, бесплатне студије, студентски домови, подстицаји у пољопривреди, борачки додаци, вртићи, школе и здравство, а Република Српска и све то је сигурно са СНСД-ом", поручила је Цвијановићева на предизборној трибини СНСД-а у бањалучком насељу Чесма.

Она је упитала одакле право неком ко апсолутно ништа није урадио за Републику Српску да било шта критикује.

"Оно по чему се мјеримо, је оно што остављамо иза себе. А константно остављамо много. Нека свако цијени по оном како је било, како је сада, и нека добро размисли како ће у будућности", истакла је Цвијановићева.

Носилац кандидатске листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Владо Ђајић рекао је да СНСД има много разлога да побиједи, да настави да гради и сачува оно што је до сада изграђено.

"Сваки кандидат са наше листе је достојан представник народа у Републици Српској", нагласио је Ђајић и захвалио Цвијановићевој за подршку и све што је учинила за Републику Српску.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике из ове изборне јединице Невена Тодоровић рекла је да су у посљедњих 20 година у насељу Чесма урађени велики пројекти.

"Борили смо се за амбуланту коју су и добили. Имамо обавезу да наставимо са улагањем у сва наша насеља. Само од 2014. године у насеље Чесма је уложено више од 15 милиона КМ", навела је Тодоровићева.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике у Изборној јединици три Зорица Кузмановић Василић истакла је да је све што је изграђено широм Републике изградио СНСД.

"Само са СНСД-ом можемо напријед јер смо само тако сигурни", поручила је Василићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана