Цвијановић: Ново мешетарење ЦИК-а?

ГС
Foto: Архива

БАЊАЛУКА- Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упитала је данас да ли се то спрема и преседан да се прогласе резултати избора само за ФБиХ, а да се настави мрцварење Српске и њених грађана, све у циљу дестабилизације Српске кроз спречавање брзе имплементације изборних резултата.

- Од посматрача СНСД-а из Центра за бројање обавијештени смо да је ЦИК изненада одлучио да прекине своје измишљено контролно, поновно бројање (које је иначе незаконито) и наложио бројачима да наставе бројати гласове пристигле путем поште (што је раније исти тај ЦИК обуставио) и оне који се пребројавају на основу неких нових наредби за поједина бирачка мјеста за различите нивое власти - навела је Цвијановић на Инстаграму. 

Цвијановић, која је и потпредсједник СНСД-а, подсјетила је да су прије дан-два из Центра за бројање изјавили да прелиминарни резултати морају бити утврђени 22. октобра.

- Пошто нас (потпредсједник ПДП-а Игор) Црнадак данас `обавјештава` како треба поштовати одлуке ЦИК-а, могло би се претпоставити да су и ове радње ствар договора ЦИК-ПДП-СДС - нагласила је Цвијановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана