Цвијановић: Нова подвала ЦИК-а; дестабилизовати Српску

Срна
Цвијановић: Нова подвала ЦИК-а; дестабилизовати Српску

БАЊАЛУКА - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић указала је на нову подвалу у режији политичке, незаконите и некредибилне Централне изборне комисије /ЦИК/ да прогласи резултате за Федерацију БиХ /ФБиХ/, а понови изборе у Републици Српској, настојећи да тако дестабилизује и баци мрљу на Српску.

Цвијановићева је навела да се то ради јер је кандидат ПДП-а за предсједника Српске Јелена Тривић убједљиво поражена у трци за предсједника Републике.

"Док чланице ЦИК-а, у вријеме док се проводи постизборни процес, иначе препун девијација и незаконитости, тумарају по бијелом свијету, ЦИК наставља са својим подвалама. Да је све у дослуху са странцима и опозицијом, својим изјавама потврђују и представници ПДП-а и СДС-а", навела је Цвијановићева на "Инстаграму".

Часопис "Аргументи" пише да се све политичке кризе у нормалним државама рјешавају изборима, а само их у БиХ ствара и њима управља комисија задужена за провођење избора, и то у крњем саставу.

Поставља се питање ко доноси одлуке у Централној изборној комисији /ЦИК/ БиХ у крњем саставу и да ли је њен предсједник Суад Арнаутовић једини који одређује у ком правцу ће се кретати криза у БиХ која је изазвана управо одлукама ЦИК-а, наводе "Аргументи".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана