Цвијановић: Нико није злоупотријебљен, пријем протекао у лијепој атмосфери

Срна
Цвијановић: Нико није злоупотријебљен, пријем протекао у лијепој атмосфери

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је Срни да је данашњи радно-свечарски доручак са представницима вјерских заједница протекао у лијепој и конструктивној атмосфери, у духу толеранције, како то и доликује представницима институција и вјерских заједница.

Цвијановићева сматра да таквих сусрета треба да буде више.

На питање Срне да прокоментарише саопштење бањалучког муфтијства у којем наводе да је пријем злоупотријебљен јер, како кажу, никада није довођен у вези са 9. јануаром, Цвијановићева је рекла да нико није злоупотријебљен и да атмосферу не треба додатно тровати, посебно не у вријеме празника, јер тога ионако има на претек.

"Предсједник Републике традиционално организује пријеме поводом новогодишњих и божићних празника, као и Дана Републике. Мислим да таквих сусрета треба да буде још више. Уколико то представља проблем за бањалучко муфтијство, могу слободно рећи да су били на новогодишњем доручку", појаснила је Цвијановићева.

Предсједник Српске је нагласила да заиста с тим нема никакав проблем и поручила да је на располагању да с Владом Републике Српске и свим другим институцијама ради у интересу свих грађана Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана