Цвијановић: МУП Српске стуб државности Републике

Г.С.
Foto: Срна

БАЊАЛУКА - Наш МУП је стуб државности Републике Српске и сигурно узданица да ћемо имати сигурност наших грађана и наше имовине, али и заштиту нашег уставног поретка , рекла је српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.

И наравно они имају своју посебну улогу кад је у питању обиљежавања Дана Републике, навела је Цвијановић.

Она се захвалила свима онима који су припадници МУП-а, посебно онима који су показали кроз посебно своје дјеловање да су били суочени са тешким ситуацијама, али спашавали људске животе, искорачили чак и из оног професионалног, ма колико они били скромни и сматрали да је то дио њихових свакодневних активности, преноси АТВ.

„Ми разумијемо да у томе постоји велика порука да су они прије свега добри људи, добри припадници МУП-а и добри грађани Републике Српске који желе да помогну другим грађанима који су у невољи“, рекла је Цвијановићева.

Она је исказала захвалност МУП-у за све ове године заједничког развоја, мира, настојања да се направи стабилна Република Српска.

„Ово је прилика да им се захвалимо за све ове године гдје су предано радили и учинили Дан Републике исто тако достојанственим и вриједним“, рекла је Цвијановићева.

Она је рекла да је сигурна сам да ће грађани и ове године масовно подржати ову манифестацију.

„Ово је наш заједнички празник, није никакав инат. Није никаква намјера да некога испровоцирамо, али је намјера да бранимо и себе и свој идентитет и бранећи га никоме не мислимо нити чинимо лоше“, рекла је Цвијановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана