Цвијановић: Миличевић не смије да именује стварног кривца, па ствара имагинарне

Срна
Цвијановић: Миличевић не смије да именује стварног кривца, па ствара имагинарне

БАЊАЛУКА- Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да, иако су на сасвим различитим политичким позицијама, заиста јој је жао што је СДС суочен са проблемима у вези са изласком на изборе, али изјаве предсједника СДС-а Милана Миличевића, осим што су бесмислене и нимало паметне, и крајње су безобразне.

"Миличевић очигледно не смије да именује стварног кривца, па зато ствара имагинарне. Ваљда Миличевић зна да СДС на листу ОФАК нису ставили ни СНСД нити Агенција за банкарство Републике Српске", нагласила је Цвијановић за Срну упитана да прокоментарише изјаву Миличевића да је "СНСД је преко своје Агенције за банкарство наредио банкама у Републици Српској да СДС не може имати рачун".

Она је навела да према Миличевићевој антилогици испада да су функционери СНСД-а прво сами себи погасили банковне рачуне, да би онда могли угасити и СДС-у што је крајња небулоза.

"Нека се Миличевић обрати америчкој Амбасади, а онда и банкама и упита их по којем закону или судској пресуди су то учиниле, умјесто да износи овакве патетичне измишљотине. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана