Цвијановић: Битно да останемо национално будни

Срна
Цвијановић: Битно да останемо национално будни

БАЊАЛУКА - Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је данас током божићног пријема у касарни "Козара" у Бањалуци да је важно да сви у Републици Српској остану национално будни и да заједно раде на очувању снаге институција.

Она је напоменула да Република Српска дугује неизмјерну захвалност борцима Војске Републике Српске.

Цвијановићева у обраћању новинарима у касарни "Козара", прије божићног пријема, навела да су поруке љубави и мира пренесене у институције.

"Да покажемо да су то главна опредјељења и све онога што радимо уз јачање наших институција да би изашли у сусрет потребема грађана и да би изашли у сусрет свим новим изазовима", нагласила је Цвијановић.

Она је рекла да је веома битно да се његује традиција, те се захвалила Трећем пјешадијском Република Српска пуку јер баштине вриједност и традицију Војске Републике Српске на коју су сви поносни јер су одбранили живот и слободу у Републици Српској.

"Желим да ова година буде са што мање изазова, али, уколико их буде, морамо бити способни као појединци и институције да на њих одговоримо", каже Цвијановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана