Чубриловић: Свесрпски сабор показаће да су Срби за мир и толеранцију

Срна
Чубриловић: Свесрпски сабор показаће да су Срби за мир и толеранцију

ТЕСЛИЋ - Свесрпски сабор у Београду, који ће бити одржан 8. јуна, показаће да су Срби за мир, толеранцију и безбједност сваког становника, изјавио је предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић.

Чубриловић је рекао новинарима у Теслићу да српски народ на овим просторима мора да покаже своју посвећеност, прије свега, опстанку и очувању својих надлежности.

Он је изразио очекивање да ће Свесрпски сабор наићи на пуну подршку грађана у Републици Српској, Србији и осталим земљама у којима Срби живе.

-Доношењем одређених декларација показаће се свијету да су Срби за мир, толеранцију, безбједност сваког становника, те да се неће подлијегати никаквим атмосферама које се дешавају у региону - поручио је лидер ДЕМОС-а.

Он је истакао да је Свесрпски сабор нешто што ће оставити трајне поруке, не само за српски народ, већ и свим грађанима са ових простора.

Предсједници Републике Српске Милорад Додик и Србије Александар Вучић најавили су за 8. јун Свесрпски сабор у Београду на којем ће бити потврђено јединство српског народа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана