Чубриловић. Одазваћемо се на консултације о новој Влади

СРНА
Чубриловић. Одазваћемо се на консултације о новој Влади

БАЊАЛУКА, 21. НОВЕМБРА /СРНА/ - Представници Демократског савеза /ДЕМОС/ одазваће се позиву за консултације код предсједника Републике Српске Милорада Додика о формирању нове Владе Српске, рекао је Срни предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић.

Чубриловић очекује да ће ДЕМОС, по снази коју има, добити два министарства у новој Влади Републике Српске, јер је друга политичка опција у владајућој коалицији у Српској. "Видјећемо како ће се само конципирање Владе Републике Српске одвијати.

ДЕМОС ће бити коректан партнер и даће свему томе свој допринос", рекао је Чубриловић и додао да је познато да ће мандатар бити из СНСД-а.

Он је подсјетио да је ДЕМОС самостално ишао на изборе на свим нивоима и да је подржао заједничке кандидате за појединачне функције док су, како је рекао, неке друге политичке опције имале неке друге комбинације.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да су на консултације о формирању Владе Српске, које ће почети сутра, позвани представници свих парламентарних политичких партија, јер жели да чује њихово мишљење о политичким и осталим погледима важним за Српску.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана