Чубриловић: Коалиција спремна за функционисање са великим степеном јединства

Срна
Чубриловић: Коалиција спремна за функционисање са великим степеном јединства

БАЊАЛУКА - Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић поручио је данас у Бањалуци да је коалиција у Републици Српској спремна за функционисање са великим степеном јединства до сљедећих локалних избора, али и након њих.

Чубриловић је истакао да је остао кратак период до расписивања избора, те да су на данашњем састанку коалиције усаглашенои основни кораци који ће бити предузимани у наредном периоду.

-Сигурно је да ћемо изборе припремити на најбољи могући начин како бисмо показали и доказали, водећи рачуна о Српској, да ова коалиција има и перспективу и снагу - рекао је Чубриловић.

Нагласио је да је циљ коалиције да успостави ред и закон, као и поштовање конвенција које су потписане, а не оне које су замишљене.

У Народној скуштини Републике Српске одржан је састанак представника странака владајуће коалиције на нивоу Републике Српске.

Испред СНСД-а присуствовали су лидер странке Милорад Додик, као и потпредсједници Жељка Цвијановић и Радован Вишковић, те генерални серетар Срђан Амиџић, те предсједници Уједињене Српске Ненад Стевандић, Народне партије Српске Дарко Бањац, те Социјалистичке партије Петар Ђокић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана