Црнадак пјесмом “Забрањеног пушења” послао скривену поруку

ГС
Црнадак пјесмом “Забрањеног пушења” послао скривену поруку

БАЊАЛУКА - “Пара врти тамо гђе бургија не може. Парама можеш купити све. Политичаре, новине, судије. Ал' упамти фрајеру да ти паре не могу купит' рају искрену”.

Ово су стихови пјесме “Добри јарани” легендарног “Забрањеног пушења”, које је потпредсједник ПДП Игор Црнадак подијелио на Фејсбуку, уз коментар: Баш напорна седмица.

- Недјеља је, вријеме да мало одморимо од политике, уз музику. Моја омиљена пјесма са албума Поздрав из земље Сафари, групе Забрањено пушење, из 1987. године – додаје Црнадак.

За разлику од неког прошлог пута, када је градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића оптужио да га је “пара ударила у главу” и да ПДП приближава СНСД и Милораду Додику, Црнадак овај пут не спомиње никакво име. Али спомиње паре и тешку седмицу у којој је било свега – међусобних оптужби, тешких ријечи, а потом сједница Предсједништва, па Главног одбора…

Црнадак о Станивуковићевој кандидатури: Е, па не може!

- Предсједништво сматра да било какво јавно коментарисање унутарстраначких процеса наноси штету партији и тражи да сви функционери ПДП поштују и да се придржавају одлука органа партије, те да се уздрже од изјава, објава те било каквих јавних полемика везаних за питање избора кандидата за локалне изборе и других партијских одлука – један је од закључака са сједнице прошлог четвртка, пише СрпскаИнфо.

Настављен обрачун у ПДП-у: Ко је коме забио нож у леђа (ВИДЕО)

Да ли је Црнадак нашао начин да испоштује закључак Предсједништва ПДП, а да ипак каже оно је наумио? Одговор се сам намеће.

Црнадак: Нисам ја никакав тетак 13!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана