Ћосић поново кандидат за градоначелника

Срна
Ћосић поново кандидат за градоначелника

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- За предсједника Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево реизабран је Љубиша Ћосић који је и кандидат за градоначелника на наредним локалним изборима, саопштено је из Градског одбора СНСД-а.

На синоћној конститутивној сједници Градског одбора СНСД Источно Сарајево у новом сазиву верификовани су чланови Градског одбора у име шест општинских одбора, а изабрано је и Предсједништво чији чланови су Страхиња Башевић, Младен Малетић, Бранко Короман, Бошко Југовић, Дамјан Шкипина, Бошко Томић, Јован Катић, Љубиша Ћосић, Мирослав Вујичић, Мирослав Бјелица и Драгомир Гаговић.

За потпредсједнике Градског одбора СНСД-а изабрани су Бошко Томић и Страхиња Башевић.

-Имајући у виду његов више него квалитетан досадашњи, дугогодишњи рад, како у СНСД, тако и локалној заједници, Градски одбор је за градоначелника Источног Сарајева поново, једногласно, кандидовао Ћосића, који се на тој позицији налази од фебруара 2021. године - истиче се у саопштењу.

Став Градског одбора СНСД-а је да је Ћосић током претходна два мандата на позицији начелника општине Источно Ново Сарајево, а затим и у актуелном мандату на мјесту градоначелника Источног Сарајева, на најбољи начин показао како се руководи локалном заједницом у интересу свих њених становника.

Због тога, Градски одбор је сигуран да ће грађани Источног Сарајева своје повјерење на предстојећим изборима поново дати Ћосићу и тако омогућити континуитет развоја, како града Источно Сарајево, тако и свих његових општина.

Градски одбор СНСД-а Источно Сарајево на састанку је разматрао и актуелну политичку ситуацију у контексту предстојећих локалних избора у Републици Српској и БиХ, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана