Чађо: Хапшење Љубојевића није намјештено

Агенције
Чађо: Хапшење Љубојевића није намјештено

Бањалука - Министар унутрашњих послова Републике Српске Станислав Чађо изјавио да нема мјеста сумњама и спекулацијама да је случај “Љубојевић” намјештен, преносе агенције.

- Нема мјеста оваквим сумњама, јер су све надлежне институције доносиле одговарајуће одлуке од почетка до окончања истраге, па све до одређивања притвора бившем директору “Шума РС” Срђану Љубојевићу - рекао је Чађо данас новинарима у Бањалуци.

Реагујући на сумњу Социјалистичке партије да је у овом случају ријеч о “обмани, односно намјештаљци”, Чађо је рекао да институције Српске одговорно раде свој посао, истичући да Полиција РС крајње професионално, а не аутономно, ради свој посао у сарадњи са другим институцијама.

- У предмету “Љубојевић, као и у свим сличним предметима, биле су укључене све надлежне институције - Полиција РС, надлежно тужилаштво и судови - нагласио је Чађо.

Социјалистичка партија инсистира да се случај хапшења директора Јавног предузећа “Шуме Републике Српске” Срђана Љубојевића одмах препусти правосудним органима, јер јавност једино тако може добити недвосмислен одговор о његовој невиности или кривици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана