Чабрић: Велика част и обавеза представљати Српску на БРИКС-у

СРНА
Чабрић: Велика част и обавеза представљати Српску на БРИКС-у

БАЊАЛУКА - Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Селма Чабрић поручила је вечерас у Бањалуци спортистима који ће под заставом и химном Републике Српске представљати своју земљу на спортским играма БРИКС-а у Русији да је велика част, понос, али и обавеза да Српску представе у најбољем свјетлу на тако значајној спортској смотри.

Чабрићева је на манифестацији организованој поводом одласка спортиста у Казањ рекла да је данашњи дан велики за Републику Српску и њен спорт.

"Поносни смо што можемо да кажемо да ће наши репрезентативци под заставом и химном Републике Српске представљати нашу земљу на великој спортској смотри – спортским играма БРИКС-а. То је велика част, понос, али и обавеза да пуног срца, дајући све од себе изађете на спортски терен и дате све од себе да представите Републику Српску у најбољем свјетлу", нагласила је Чабрићева.

Она је додала да је то прилика да спортисти покажу и докажу да на овом тлу расту сјајни спортисти који у сваком тренутку могу да стану раме уз раме са свјетским спортистима.

Чабрићева је захвалила предсједнику Републике Српске Милораду Додику који увијек има слуха за подршку спорту и који је и овај пут подржао одлазак спортиста на ово такмичење заједно са Владом Републике Српске.

"Сигурна сам да ћете ви као наши најбољи амбасадори то повјерење и оправдати. Желим вам много успјеха у вашим спортским дисциплинама, да уживате на спортским теренима, да остварите нова пријатељства и да те пријатеље доведете у Републику Српску", поручила је Чабрићева спортистима.

Репрезентација Републике Српске ће од 12. до 23. јуна учествовати на Играма БРИКС-а у Казању, респектабилном такмичењу на којем је учешће потврдило 97 земаља. /кр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана