Бурно на друштвеним мрежама: Жестоко препуцавање Тривићеве и Дринића

ГС
Бурно на друштвеним мрежама: Жестоко препуцавање Тривићеве и Дринића

БАЊАЛУКА - Лидер Народног фронта Јелена Тривић позвала је градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића да јавно одговори да ли је тачно да је "његов најближи сарадник Небојша Дринић, којег у Бањалуци људи зову Дрина Трећина, купио возило `порше панамера` и ако јесте откуд му новац за то".

- Поред тога, Станивуковић би могао да одговори на питање да ли је и колико, ако јесте, Дринић купио станова у протекле три године - навела је Тривићева на "Фејсбуку".

Убрзо након тога стигао јој је од одговор од Небојше Дринића који је навео да је "Јелена Тривић измаштала себи предсједнички мандат, а њему поршеа". 

Дринић није остао дужан па је позвао Тривићеву да одговори “да ли је тачно да се она крије иза појединих клеветничких порталоида, који користе термин „Дрина Трећина“?

– Ако стоји, да ли је свјесна кривичне одговорности? Поред тога, Тривићева би могла да одговори и на питање ко финансира њену странку и порталоиде, ако неко финансира. Или то професорица сама од плате? – написао је Дринић на друштвеним мрежама.

Ако говоримо о становима, како је додао он, за сада је извјесно само то да су “сараднице Јелене Тривић од Бањалуке узимале станове на име социјалних категорија, а рентале их по принципу „стан на дан“”.

– Када Јелена Тривић помете своје двориште, све што је занима о Небојши Дринићу, нека пита Небојшу Дринића. Станивуковића нека коначно преболи. Биће лакше и њој и свима нама – поручио је Дринић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана