Букејловић: Српска велико градилиште

Срна
Букејловић: Српска велико градилиште

ДОБОЈ - Потпредсједник Владе Републике Српске Милош Букејловић рекао је данас у Добоју да Српска пролази кроз велики инвестициони циклус и да је започето много значајних пројеката.

-У току је велики инвестициони циклус, а Српска је велико градилиште. Један од значајних пројеката је и изградња болнице у Добоју. Отварање је заказано за 4. септембар. Истовремено гради се и болница у Требињу, а у току је и изградња Коридора жПет цеж кроз Републику Српску -”, изјавио је Букејловић након састанка у Добоју са предсједником Републике Милорадом Додиком, градоначелником Борисом Јеринићем и другим званичницима поводом крсне славе града Преображења Господњег.

Букејловић је рекао новинарима да су редовна социјална давања и друге исплате из буџета, без обзира на наслове у медијима и атмосферу која се покушава креирати.

-Република Српска се налази у стабилној ситуацији. Тако ће бити и у овој, али и приликом креирања буџета за наредну годину - закључио је Букејловић.

Предсједник Додик данас је у Добоју разговарао са Јеринићем и Букејловићем поводом крсне славе града Преображења Господњег. Састанку су присуствовали посланик у Народној скупштини Републике Српске Данијел Јошић, одборник у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Обрен Петровић и замјеник министра одбране у Савјету министара Александар Гогановић.

Обред ломљења славског колача биће обављен у сали хотела “Парк” од 14.00 часова.

У Спомен-храму Светих апостола Петра и Павла јутрос је служена литургија, а затим је освештано грожђе и обављен крсни ход око храма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана