Брнабић: Никакви притисци неће нарушити нераскидиве везе Србије и Српске

Срна
Брнабић: Никакви притисци неће нарушити нераскидиве везе Србије и Српске

Предсједник Скупштине Србије Ана Брнабић истакла је након радног ручка са српским чланом Предсједништва БиХ Жељком Цвијановић да ће Србија наставити да подржава Републику Српску и да нераскидиве везе неће нарушити никакви притисци, долазили они споља или изнутра.

"Данашњи сусрет је добра прилика да разговарамо о свим изазовима са којима се суочава наш народ и свему што нас чека у наредном периоду, као и о начинима на које ћемо на све то одговорити. Мир и стабилност су кључни за наш даљи напредак, чему ћемо свакако тежити", написала је Брнабићева на "Инстаграму".

Она је навела да је сигурно да се неће дозволити било какве даље подјеле међу српским народом и да је вријеме да се покаже да су Срби уједињенији него икада.

"Србија ће наставити да подржава Републику Српску, поносни смо на наше нераскидиве везе и то неће нарушити никакви притисци, долазили они споља или изнутра", нагласила је Брнабићева.

Она је додала да је имала радни ручак са Цвијановићевом и да су, без обзира на то на којим су функцијама, увијек имале изванредну сарадњу и да ће тако остати и у будућности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана