Бореновић: Гласаћемо против предложеног састава Савјета министара

Срна
Бореновић: Гласаћемо против предложеног састава Савјета министара

БАЊАЛУКА - Из ПДП-а најављују наставак снажног опозиционог дјеловања у Народној скупштини Републике Српске и Парламентарној скупштини БиХ, као и да ће гласати против предложеног састава Савјета министара.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је новинарима у Бањалуци, након сједнице Главног одбора ПДП-а, да ће гласати против предложеног састава Савјета министара јер сматрају да се ту ради искључиво о “страначким и личним интересима”.

Он је навео да је Главни одбор ПДП-а дао подршку ранијим закључцима Предсједништва ПДП-а, према којима ова партија не прихвата резулатате избора за предсједника Републике Српске, јер сматра да су “нерегуларни”.

Бореновић је рекао да су покренуте активности за одржавањем редовног сабора ПДП-а који у складу са партијским статутом треба бити одржан у овој години.

Одговарајући на питања новинара у вези са потпредсједником ПДП-а Јеленом Тривић и Драшком Станивуковићем, Бореновић је рекао да Тривићева, као потпредсједник странке и Станивуковић као члан Предсједништва ПДП-а у складу са Статутом ПДП-а раде свој посао, да су довољно зрели и одговорни да одрже јединство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана