Бјелица: Након разних оптужби и даље сам ту, дочекујем 33. СДС-ов Петровдан

Срна
Бјелица: Након разних оптужби и даље сам ту, дочекујем 33. СДС-ов Петровдан

СОКОЛАЦ - Предсједник Општинског одбора СДС-а Соколац Милован Бјелица честитао је свим члановима, оснивачима, предсједницима, руководству и симпатизерима ове странке крсну славу Петровдан, истичући да је СДС настао са свијешћу да српско национално питање јесте и демократско питање, и као такво, питање опстанка Срба на овом простору.

Бјелица је навео да не треба бринути за будућност идеја око којих је настала Српска демократска странка, а самим тим ни за њен опстанак.

Он је оцијенио да "док год постоји мушкарац и жена, младић и дјевојка којима је стало до слободе, националне свијести и идентитета, а уколико желе да се баве политиком њихов избор биће СДС".

-Од почетног националног заноса и осјећања које смо до тада чували у срцима и о њему тајно мислили и говорили, преко формирања одбора, побједе на изборима, потом тешких трагичних и болних ратних година, онда поратне патње, хапшења, изопштавања и затварања, до оспоравања и тјерања, оптужби да сам издајник, нечији спавач прошле су 33 године, а ја, Богу драгом хвала, и даље ту, дочекујем 33. СДС-ов Петровдан - истакао је Бјелица, који је и начелник општине Соколац.

СДС данас обиљежава крсну славу Петровдан и 33 године постојања. Централна прослава биће одржана у Теслићу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана