Бјелица: Исак прескочио тренинг у теретани

Срна
Бјелица: Исак прескочио тренинг у теретани

СОКОЛАЦ - Начелник општине Соколац Милован Бјелица рекао је да је Рамо Исак по ко зна који пут само доказао да је велика незналица.

На питање Срне да прокоментарише то што је федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак поднио данас Тужилаштву БиХ кривичну пријаву против њега јер је, како је навео, величао "ратног злочинца" Радована Караџића, Бјелица је одговорио да није починио било какво кривично дјело, нити је икада у животу сијао мржњу, што се за Исака не може рећи.

"Исак је очито јутрос прескочио тренинг у теретани, па 'националне' мишиће покушава да билда на мени доказујући ваљда како је велики Бошњак, јер је то и једино што ради. Политичка каријера му се заснива на томе да 'глуми' великог Бошњака и да се тако доказује бошњачкој јавности", нагласио је Бјелица.

Бјелица је јутрос подсјетио на историјску чињеницу - годишњицу избора Радована Караџића за првог предсједника Републике Српске 18. децембра 1992. године, након чега је Исак поднио кривично пријаву против њега и, како преносе федерални медији, затражио од Тужилаштва да пријаву одмах и без одлагања узму у разматрање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана