Бајрамовић се огласио након шамарања Самарџића: Исто би учинило 90 одсто Крајине

ГС
Бајрамовић се огласио након шамарања Самарџића: Исто би учинило 90 одсто Крајине

Предсједник Народа и праве Унско-санског кантона Халил Бајрамовић огласио се данас након што је синоћ објављен снимак на којем се види како шамара савјетника премијера УСК Сулејмана Самарџића, који је члан НЕС-а.

Како се види на снимку, Бајрамовић је неколико пута снажно ошамарио Самарџића у лифту хотела „Холидеј“.

- Имам потребу да се извиним свим пријатељима, члановима Народа и правде, НиП-у УСК, који су вјеровали у мене, мојој породици, онима који су вјеровали у оно шта радим. Оно што су појединци годинама покушавали и припремали успјели су, кад сам мислио да сам најопрезнији. Вишегодишња тортура, пожари, уништавање, увреде резултирали су посљедицом након које ништа није исто - написао је Бајрамовић.

Додао је не тражи да га било ко разумије.

- Погријешио сам и признајем своју грешку, такав сам да црвена линија увијек мора постојати у свему, поготово кад ми дирну оно што ми је свето, то није добро, али такав сам. Ово доживљавам као квалитетну припрему за моју дискредитацију, успјели су и ја им честитам. Наивно сам насјео на циљану провокацију и то признајем - казао је Бајрамовић.

Како даље наводи, Сулејман Самарџић и Мустафа Ружнић су редовно радили на уништавању његовог живота.

- О њима нисам размишљао ни секунде, упадоше ми у живот, искористише све оно што су припремали раније и ту смо гдје јесмо, некад су неки потези неизбјежни. Као човјек се и њима извињавам иако нису грама заслужили. Не желим да својим примјером утичем негативно иако знам да би 90 посто моје Крајине учинило исто да су преживјели оно што сам ја преживјео од исте те екипе - поручио је Бајрамовић.

У наредним данима, како је додао, биће више информација о даљним корацима.

- Желим првенствено заштитити своју породицу, пријатеље, оно што смо годинама градили у НиП-у Босна и Херцеговина, по цијену да не будем ни у НиП-у а ни у Босни и Херцеговини. Временом ћу многе ствари доказати али не желим да било ко трпи, поготово руководство и НиП-а, посебно предсједник Конаковић који ме је увијек разумио, Адемовић, и низ других честитих за које сам сигуран да су добре вође, на добром путу кад је у питању БиХ, без обзира на све и сва питања. Ово сматрам својом наивном грешком и ничијом више. Кад мало размислим, о свему доносим коначне одлуке…- закључио је Бајрамовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана