Арлов: Цијела Република Српска је уз Стефана и Милоша

Срна
Арлов: Цијела Република Српска је уз Стефана и Милоша

БАЊАЛУКА - Да су Срби пуцали на Албанце свијет би се дигао на ноге, саопштио је Одбор за помоћ Косову и Метохији из Бањалуке упитавши све стране факторе на КиМ да ли се у њиховим државама и градовима пуца на дјецу на Бадњак, Божић или Рамазан и шта ће предузети поводом рањавања српске дјеце на КиМ.

-Какав је став и шта ће предузети питао би све стране факторе на Косову и Метохији који имају мандат да чувају мир, да Срби и сви остали имају слободу - КФОР, ЕУЛЕКС,УНМИК, ОЕБС и амбасаде. Да ли се у њиховим градовима и државама на њихов бадњак, божић, рамазан пуца у њихову децу? Да су ово Срби урадили Албанцима, а сигуран сам да никад Срби неће јер нам савјест и вјера то не дозвољава, цијели свијет би се дигао на ноге и осудио Србе јер нам судите и ако ништа нисмо криви, само зато што своје чувамо и не дамо -  навео је предсједник одбора Милорад Арлов.

Према његовим ријечима, виновници рањавања оцјењују се као монструми и нељуди поготово јер су припадници снага који би требало да чувају ред и достојно представљају свој народ.

-Како Срби да вјерују и каква је то порука мира и суживота када јуче Аљбин Курти честита Србима Божић, а његов припадник специјалних снага пуца на српску дјецу. У кога је пуцао, у српску дјецу, Србе, или у Куртијеве ријечи не поштујући ни њега - поручио је он.

Рањеном дјетету и младићу упућене су поруке подршке да издрже и опораве се.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана