Злочин који је шокирао Њемачку: Дјевојчице 32 пута изболе ножем пријатељицу због свађе на ТикТоку

ГС
Злочин који је шокирао Њемачку: Дјевојчице 32 пута изболе ножем пријатељицу због свађе на ТикТоку

Дјевојчица Луиза (12) из њемачког Фреунденберга, коју су убиле њене колегице из разреда, избодена је ножем чак 32 пута. Једна од убица, 13-годишњакиња, била јој је најбоља пријатељица, јављају њемачки медији.

Наводно је разлог убиства освета због свађе на ТикТоку. Њемачки медији пишу како је Луиза доживјела мобинг, а онда је убијена. Нестанак Луизе пријављен је у суботу, а тијело дјевојчице пронађено је у недјељу ујутро у шуми. На мјесту на којем је убијена њене колеге из школе и шокирани становници остављају цвијеће и лампионе.

Према писању њемачких медија, Луиза је преноћила код своје 13-годишње пријатељице. Сутрадан је дошла и 12-годишњакиња, а дјевојчице су заједно отишле у шуму и ондје су убиле Луизу. Након злочина двије дјевојчице отишле су кући. Старија је назвала је Луизине родитеље и рекла како је забринута за њу. Тад је покушала са свог мобитела назвати Луизу. Дјевојчица је забринутим родитељима хладно лагала.

Наводно је на друштвеним мрежама подијелила и вијест о потрази за пријатељицом, иако је већ врло добро знала да је дјевојчица мртва.

Како би заштитили малољетне убице које још немају довољно година да би казнено одговарале, полиција открива само мали број информација. Међутим, познато је да су изузете из својих породица и под надзором су канцеларије за младе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана