Жена убила троје дјеце, па себе

ГС
Жена убила троје дјеце, па себе

ВЕСТ ХЕЈВН – Жена из америчке савезне државе Јуте и њена три дјетета пронађени су мртви у аутомобилу, а званичници округа Вебер вјерују да се ради о троструком убиству и самоубиству.

Марибељ Ибара (32) убила је своју дјецу, стару четири, двије и једну годину, па се потом упуцала, рекао је полицијски поручник Теранс Лавли.

Инспектори су до оваквог закључка дошли на основу видео снимка, физичких доказа, очевидаца и разговора са члановима породице, пренио је АП, додајући да је пиштољ пронађен у возилу.

Истрагом ће покушати да се утврди шта је довело до пуцњаве.

Чланови Ибарине породице прослиједили су новинарима писано саопштење и рекли да "дубоко пате" због губитка живота дјеце коју су назвали "смислом живота".

- Као породица, нажалост, ништа нисмо знали о њеном менталном здрављу. Увијек смо је гледали као брижну мајку, што нас још више шокира. Овај бол је нешто што не желимо да ико доживи, наводи се у саопштењу.

Ибарин комшија Дарен Кинг рекао је за ТВ КСЛ да се Марибељ недавно вратила у очеву кућу, чија је супруга преминула овог љета.

- Након што је изгубио супругу стару 50 година, сада је изгубио ћерку и унуке. Његови унучићи су били његов живот, рекао је Кинг, преноси Танјуг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана