Жена убијена због торбице

ГС
Жена убијена због торбице

ХАНОВЕР - Полиција је објавила фоторобот мушкарца који је напао и тешко повриједио 46-годишњу жену те јој отео торбицу у Уелзену у Доњој Саској. Жена је од посљедица напада преминула у болници.

Злочин догодио се 12. јула. Мушкарац је након напада побјегао возећи бицикл. У међувремену је оформљен тим полицајаца који тражи нападача. Објавили су и фоторобот и опис мушкарца.

Према полицијском саопштењу, мушкарац има између 25 и 35 година, висок је између 180 и 185 цм, витке је тјелесне грађе, његованог изгледа, тамнијег тена.

Могуће је да је турског поријекла. Има дубок глас, мршаво лице које се сужава према бради. Брада му је танка и неправилна. Има густе обрве. Носио је сунчане наочале, црну тренерку, тамну капу с ФБИ натписом, сребрени ланчић с плочицом имена на десној страни.

Инспектори имају и даље увиде у могући ток догађаја. Наводно је први покушај мушкарца да украде женину торбицу са свог бицикла пропао, због чега је 46-годишњакиња тешко пала. Осумњичени се затим поново окренуо и узео торбу од жене која је лежала на тлу.

Полиција моли грађане за информације, преноси “Феникс”.

- Ко је био на паркингу између 13.40 и 14.00 сати, или се онуда провезао возилом, ко је запазио бициклисту? Ко је видио починиоца како бјежи бициклом или може дати друге релевантне информације? Тим истражних органа информације прима на бројеве телефона 0581-930328 и 0581-930329, а свједоци се могу обратити и полицији Уелзена на број 0581-9300 - стоји у полицијском саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана