Жена британског милионера пронађена смрзнута у аутомобилу

Агенције
Жена британског милионера пронађена смрзнута у аутомобилу

Лондон - Никол Фалкингем (41), супруга милионера Џонатана Фалкингема (50), генералног директора успјешне компаније “Урбан Сплеш” са сједиштем у Манчестеру, у петак ујутро је пронађена смрзнута у колима на прилазном путу који води до куће њених пријатеља у Ливерпулу, преносе агенције.

Пар је, иначе, већ неко вријеме живио одвојено и водио огорчену бракоразводну парницу.

Први налази судских патолога указују да је смрт Фалкингемове највјероватније наступила усљед смрзавања и тровања алкохолом, мада тачне околности тек треба да буду разјашњене. 

Пријатељи на чијем посједу је нађено њено тијело ухапшени су због узгајања канабиса на свом имању, али су у међувремену пуштени уз кауцију.

Никол Фалкингем је у јануару свој статус на “Фејсбуку” промијенила у “слободна”, а пријатељима с којма је кобне ноћи изашла повјерила се да води мучну бракоразводну парницу и да се нада великодушном поравнању.

У међувремену се, међутим, испоставило да је фирма њеног мужа, која се бави некретнинама, упала у дугове, а тек остаје да се види да ли су те околности повезане с њеном смрћу.

Према ријечима особља бара Винси у Ливерпулу, госпођа Фалкингем је у добром расположењу пила са четири пријатеља.

Али, након што је друштво испразнило неколико боца вина, њено стање се промијенило у коматозно.

- Видио сам пуно људи како се опијају, али никада нисам био свједок тако нагле промјене - тврди бармен.

Након што је покушао да разговара са њом како би видио да ли је добро, установио је да она није у стању да говори и позвао полицију, али они су му савјетовали да позове хитну помоћ.

Прије него што је то учинио појавили су се њени пријатељи и одвели је, да би ујутро била пронађена мртва на задњем сједишту аутомобила “воксал инсигнија” који је власништво пријатеља који су је одвели из бара.

Носила је штофану јакну са капуљачом и чизме на температури од минус два степена.

Смрт Фалкингемове се још сматра неразјашњеном, а детаљне токсиколошке анализе тек предстоје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана