Зеленски отворио душу: Мислим да је најбоље да ово буде планета паса

ГС
Зеленски отворио душу: Мислим да је најбоље да ово буде планета паса

Предсједник Украјине Владимир Зеленски у разговору с новинарима говорио је о евентуалном мировном плану за Украјину, али је такође изнио занимљиво рјешење које би се могло примијенити на цијели свијет.

 Током разговора с новинарима Рojtersa, Зеленски је изјавио како понекад сматра да би планетом боље управљали пси, а не људи.

"Понекад, кад гледам све ове ратове или када гледам блискоисточну кризу па и Африку... Понекад гледам у све то и помислим да је најбољи начин да ова планета буде планета паса", рекао је Зеленски.

Како је нагласио украјински предсједник, пси му пружају пријеко потребно олакшање када проводи вријеме са супругом и дјецом.

"Увијек су смијешни. Понекад заиста не разумијем људе", поручио је Зеленски.

Предсједник Украјине недавно је гостовао и на америчком НБЦ-у гдје је говорио о актуелној ситуацији на ратишту у Украјини.

"Имам пуно снаге али чак и ако се осјећам јаким, а имам пуно енергије, то не значи да се желимо борити цијели живот јер је цијена висока. Јер рат узима најбоље од нас, највеће хероје, најбоље мушкарце, жене, дјецу. То је то. Али нисмо спремни дати своју слободу овом терористи Путину. То је то. Зато се боримо", казао је пише Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана