Закерберг се огласио о атентату на Трампа, ево шта мисли о његовој реакцији

Танјуг
Закерберг се огласио о атентату на Трампа, ево шта мисли о његовој реакцији

ВАШИНГТОН - Реакција бившег предсједника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа након атентата је била “жестока” и инспиративна и то је разлог због кога га многи људи воле, изјавио је извршни директор технолошке компаније Мета Марк Закерберг.

Он је је Трампову реакцију описао речју “badass” која се често користи за неког ко је чврст, неустрашив и бунтован.

“Доналд Трамп који се придиже након пуцња и подиже своју песницу у ваздух, са америчком заставом у позадини, је једна од најжешћих ствари које сам видео у животу”, навео је Закерберг.

Према његовим ријечима, на многе Американце такав дух и борба дјелују емоционално, што је разлог због чега многи воле Трампа, преноси Блумберг.

Закерберг је одбио да подржи Доналда Трампа или његовог вјероватног противкандидата садашњег председника Џоа Бајдена на новембарским предсједничким изборима у САД, рекавши да не планира да се на било који начин ангажује.

Њујоршка агенција ипак наводи да све више лидера технолошког сектора у Силицијумској долини као што су Илон Маск и инвеститори Андрисен и Хоровиц показују симпатије за Трампа, а неки обећавају и донације за његову кампању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана