Захид: Једва чекам да будем дио "вјечитог дербија" и помогнем да побиједимо

Танјуг
Захид: Једва чекам да будем дио "вјечитог дербија" и помогнем да побиједимо

БЕОГРАД - Норвешки фудбалер Гајас Захид рекао је данас за клупски сајт да је срећан што је дошао у Партизан и истакао да једва чека да буде дио "вјечитог дербија" и да помогне екипи да побиједи.

- Коначно сам у Партизану! Били су то дуги преговори, разговарали смо недјељама и сада сам коначно овдје. Био сам у спортском центру, одрадио сам други тренинг, све је било добро. Спортски центар је веома лијеп. Добро се осјећам, у доброј сам форми и спреман сам да помогнем екипи. Нисам играо утакмице од јуна, тако да једва чекам да почнем са утакмицама, тад ћу се осјећати још боље. Спреман сам да помогнем екипи да оствари добре резултате у будућности - рекао је Захид на почетку разговора за клупски сајт.

Везиста истиче да је свјестан у какав је клуб дошао.

-Сви знају за Партизан. То је велики клуб, сви су чули за Партизан и ривалитет са Црвеном звездом. Партизан је велико име у Европи и није било разлога да не прихватим понуду. Добро је за мене што сам део таквог клуба. Погледао сам најзанимљивије дијелове утакмица, навијаче, испратио сам и неколико посљедњих утакмица у лиги и Европи. Атмосфера на стадиону је била супер, једва чекам да будем дио тих утакмица. Једва чекам да будем део "вјечитог дербија" и да помогнем да побиједимо - оптимистичан је Захид.

Доскорашњи члан Анкарагучуа је говорио и о томе гдје се на терену најбоље сналази.

-Моја позиција је десетка, мада сам претходних година више играо као осмица, ојсећам се комфорно на обје позиције. Могу да помогнем и на другим позицијама, али највише на ове двије. Играч сам који је добар са лоптом, волим да асистирам и постижем голове, мислим да тиме највише могу да помогнем екипи – нагласио је.

На крају се обратио и навијачима Партизана.

- Порука навијачима је да једва чекам да их упознам, да заиграм пред њима, да им дам добре успомене у будућности, али и да их забавим. Увијек ћу давати максимум, а надам се да ће навијачи уживати у фудбалу који ћемо им пружити - закључио је Захид.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана