Захарова: Затварање ОИ горе од отварања!

Агенције
Захарова: Затварање ОИ горе од отварања!

Портпаролка руског Министарства спољних послова реаговала је на затварање Олимпијских игара у Француској

Француска није пропустила прилику и учинила је да церемонија затварања летњих Олимпијских игара 2024. у Паризу буде још гора од отварања, оцијенила је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

"Једино што је горе од отварања Олимпијских игара у Паризу било је њихово затварање. Француска није пропустила ову шансу. Хвала на искрености. Без вела тајности или наговештаја. Све је јасно: пали анђео претвара људе у зомбије, потчињава човјечанство својој вољи, које има све мање времена", написала је Захарова на Телеграму.

Према њенима ријечима, бројни чланци и рецензије указују да су "многи људи били свесни онога што су видјели".

"Цитати из Библије, упућивање на историјска оличења теме, аналогије и паралеле. Шок. Никоме не би пало на памет да изнесе свој омиљени аргумент 'сви лажете' као одговор на тако очигледан сатанизам", додала је, преноси РТ Балкан.

Како је истакла, стидљиви покушаји да се "свечаност" оцијени са становишта позоришне уметности и режирања великих јавних догађаја, не схватајући оно главно, удавили су се у јауцима оних који су угледали свјетлост.

"Златни мољац, жељан да завлада светом у знак освете за срушене амбиције, или љубав, која спасава и уздиже кроз превазилажење самог себе – сада су индивидуални избор свакога", закључила је Захарова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана