Вучић: За мене не могу ништа да кажу, па нападају децу

Танјуг
Вучић: За мене не могу ништа да кажу, па нападају децу

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић рекао је вечерас поводом нових напада на његову породицу, да то говори највише о онима који то чине, јер за њега не могу ништа да кажу, па онда нападају дјецу.

"Нек не нападају више мог сина, јер он је и када има 16 и 25 година моје дете, па и када буде имао 35 и 55, ако случајно будем жив, биће моје дете", рекао је Вучић за ТВ Пинк на питање да прокоментарише писање "Данаса" о томе о чијем трошку је Данило Вучић био на Фудбалском првенству у Њемачкој.

С тим у вези, он је поручио политичким противницима да престану да прозивају његову дјецу и да нападају њега. 

"Ја их само молим да нападају мене, што иначе раде сваки дан, али не вреди, чим им ја ово кажем, они ће још више и још јаче да нападају децу. Има један пример, сећате се када су пуштали са разгласа за једног политичара, викали су му да је лопов, он је изашао и почео да плаче и каже, па нападате ми децу, али нико ти децу није поменуо. А он каже, моје деца не воле да чују да сам лопов. Они ништа мени не могу да кажу и не могу да напишу ни лопов, могу да лажу за Јовањицу и за не знам шта, па онда кажу, и за то, извините, лагали смо, а онда нападају децу, али то говори о њима много више него о мени", навео је предсједник.

Напоменуо је и да су данас кренули напади и на Владимира Ђукановића.

"Постао им је омиљена мета, то мора да неки тужилац смислио. Али нека, само му дижу рејтинг у странци", рекао је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана