Вимблдон: Аутомобил ударио у зграду основне школе, погинуло једно дјете

Танјуг
Вимблдон: Аутомобил ударио у зграду основне школе, погинуло једно дјете

ЛОНДОН - Аутомобил је данас ударио у зграду основне школе за девојчице узраста од четири од 11 година у Вимблдону и у удесу је погинуло једно дјете, а повређено осам особа, међу којима шесторо дјеце

Британска полиција је саопштила да је реаговала послије озбиљног судара који се догодио код основне школе у Вимблдону, у јужном Лондону и истакла да не вјерује да је реч о терористичком акту, пренео је Ројтерс.

Позвани смо данас у 09.54 часова и обавештени да је аутомобил ударио у зграду школе за девојчице, узраста од четири од 11 година, у Кемп Роду, навела је лондонска полиција у саопштењу и додала да је неколико повређених збринуто на лицу места.

Лондонска хитна помоć, укључујуćи хеликоптер хитне помоћи и ватрогасце, одмах су дошле на лице места. Не третирамо овај инцидент као акт повезан са тероризмом, саопштила је лондонска полиција.

Истрага о инциденту је у току, возач аутомобила који је учествовала у судару зауставио се на лицу мјеста, стоји у саопштењу. Полиција је навела да је жена у 40-им годинама, која је возила аутомобил, ухапшена због сумње да је изазвала смрт опасном вожњом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана