Узбуњивач: САД од 1930-их знају за постојање ванземаљаца

Танјуг
Узбуњивач: САД од 1930-их знају за постојање ванземаљаца

ВАШИНГТОН - Узбуњивач и бивши амерички обавијештајац Дејвид Граш, изјавио је данас да Сједињене Америчке Државе знају за активности "нељуди" од тридесетих година прошлог вијека.

На питање конгресмена да ли америчка влада има информације о ванземаљском животу, Граш је рекао да су САД вјероватно свјесне активности које нису људске од 1930-их година, преноси АП.

Узбуњивач је, током свједочења пред Наздорним одбором Представничког дома америчког Конгрес, рекао да је апсолутно сигуран да САД посједују УАП (неидентификовани ваздушни феномени) и напоменуо да то тврди на основу разговора са више од 40 свједока током четири године.

Тврди да зна "тачне локације" гдје се налази ова технологија и наводи да је те локације "доставио генералном инспектору, а неке и обавијештајним одборима".

Граш је током свједочења казао да се суочио са "бруталном одмаздом" након што је, како тврди, открио доказе о томе да Влада САД крије доказе о постојању ванземаљаца.

"Било је веома брутално и веома несрећно, неке од тактика које су користили да би ме повредили, и професионално и лично", рекао је Граш.

Он је навео да зна "више колега" које су физички повријеђене услијед активности УАП-а, а на захтјев да каже више детаља о томе, одговорио је да "не може да улази у појединости".

Дејвид Груш је 36-годишњи амерички ветеран који је био члан Оперативне групе за неидентификоване летеће објекте (NLO-UFO), а од 2019. до 2021. године служио је као представник Националне извиђачке канцеларије, једне од пет великих америчких обавијештајних агенција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана