Ужас: Мајка шестогодишњег сина бацила крокодилима

Телеграф
Ужас: Мајка шестогодишњег сина бацила крокодилима

Мајка Савити Кумар (26), која је починила ужасан злочин када је бацила свог болесног сина (6) у ријеку пуну крокодила који су га буквално растргли, приликом испитивања је рекла да је то "морала да уради јер је трпила стално притисак од мужа".

Жена је имала размирице са мужем прије бруталног убиства јер је према њеним ријечима, Рави Кумар (27) више пута тражио од ње да "баци дијете".

"Мој муж је крив. Стално ми је говорио да пустим дијете да умре и да само једе. Пошто ми је то стално говорио, колико сам ја могла да издржим тај притисак", рекла је наводно Савити након хапшења.

Она се, прије него што је бацила дјечака у реку, посвађала са мужем.

Затим је сина покупила док је спавао и бацила га у оближњи канал који је препун крокодила. Случај се како је пренио "The New indian Expres", догодио у Утара Канада, дистрикту западне индијске државе Карнатака.

Полиција је навела да је муж приговарао супрузи зашто је родила дијете са неизлијечивом маном. Свједоци који су видјели мајку како баца сина у канал одмах су позвали полицију која је почела потрагу за дјечаком. Потрага је због мрака убрзо окончана, а у недјељу ујутру је његово унакажено тијело пронађено у ријеци.

Тијело малог Винода пронађено је у недјељу ујутру са уједима по цијелом телу, а једна рука му је недостајала, што указује да су га напали крокодили.

Полиција је потврдила за локалне медије да је покренута истрага о убиству и да су оба родитеља ухапшена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана