Умро мали Виктор којег је мајка бацила кроз прозор како би га спасила од пожара

ГС
Foto: Принтскрин

Мајка Малина покушала је да спаси своје дијете од пожара који је гутао њихов стан на трећем спрату зграде у Румунији.

Малина је урадила све што је у њеној моћи да помогне свом сину, нажалост, малишан је преминуо.

Виктор је умро синоћ око 22.30 сати у болници. Његово мало тијело претрпјело је два срчана застоја. И више није могао да се бори.

Доктори су од почетка били резервисани, јер је дјечак био у коми четвртог степена.

Само неколико сати прије трагедије, жена је имала напад, вјероватно због постпорођајне депресије. Жељела је да напусти кућу са Виктором. Њен супруг је дошао са посла кући током паузе, након чега је наводно донео драматичну одлуку да је закључа у кући, према изворима из истраге.

Комшије су свједочиле да се пар често свађао. Мало пре празника, морала је да интервенише полиција како би прекинула свађу. Други тврде да је мушкарац био насилан и да је тукао своју жену.

Малина је прво почела да баца одјећу кроз прозор, а онда је донијела фаталну одлуку да баци и Виктора, када је њихов стан захватио пожар. Покушала је да ублажи пад умотавши га у јорган, али то није било довољно. Онда је и она скочила, према ријечима свједока.

Када су љекари стигли на лице места, затекли су га у кардио-респираторном застоју и на лицу мјеста је реанимиран. Малина је примљена у болницу Свети Спиридон у Јашију у тешком стању. Задобила је прелом карлице, прелом ноге и трауму кичме. Такође, жена има опекотине првог и другог степена на једној руци.

У пожару је наводно изгорјело више робе, комада намјештаја и одјеће. Ватрогасци сада покушавају да утврде шта је изазвало избијање пламена, преноси АлОонлине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана