Ухапшена држављанка Србије: Обијала аутомобиле у Италији

ГС
Ухапшена држављанка Србије: Обијала аутомобиле у Италији

Држављанка Србије (27) ухапшена је јуче ујутру у околини Милана због сумње да је обијала аутомобиле на једном паркингу, а када ју је полиција примјетила одмах су јој ставили лисице и одвели у станицу.

Даљом обрадом ухапшене утврђено је да је она на потјерници, јер мора да одслужи затворску казну од две и по године.
Све је почело када су полицајци јуче ујутру патролирали осетљивим подручјем на територији Лењана. Агенти су примијетили младу жену, касније се испоставило да је српске националности, која је опрезно лутала међу паркираним аутомобилима гледајући около. Пошто су схватили намјере жене, полицајци су одлучили да изврше провјеру, упркос покушајима младе жене да се сакрије међу паркираним возилима како би избегла провјеру – пише италијански портал Ил Гиорно.

Како даље наводе, жена, која није имала докумената, одведена је у полицијску станицу у Виа Гилардели ради неопходних провера које су имале за циљ пре свега да се разјасни њен идентитет, преноси Блиц.

– У међувремену су полицајци код младе жене пронашли и два шрафцигера и кључ, који су потом заплијењени, што представља алат за провалу. Након што су истраге завршене, које су омогућиле утврђивање идентитета жене, коначно се испоставило да је против 27-годишњакиње у току наредба за хапшење коју је издало јавно тужилаштво у Ла Специји, а која јој предвиђа затворску казну за две и по године, такође због крађе – додали су.
Млада српска држављанка је због тога одведена у затвор Сан Виторе у Милану на издржавање казне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана