Ухапшен Американац који је упуцао шестогодишњу девојчицу и њену родитеље

Г.С.
Ухапшен Американац који је упуцао шестогодишњу девојчицу и њену родитеље

ТАЛАХАСИ - Мушкарац из Сјеверне Каролине ухапшен је на Флориди пошто је оптужен да је упуцао шестогодишњу девојчицу и њене родитеље након што је кошаркашка лопта улетјела у његово двориште, објавио је данас Би-Би-Си (BBC). 

Полиција је саопштила да се Роберт Луис Синглетари (24) предао властима у Тампи у четвртак увече након дводневне потраге. Дјевојчица и њена мајка су збринуте у болници и отпуштене, али је отац тешко повређен, саопштила је полиција.

Синглетари се суочава са четири тачке оптужнице за покушај убиства првог степена. Полиција ће га такође оптужити по још двије тачке: за напад смртоносним оружјем са намјером убиства и за посједовање ватреног оружја, иако се већ води као преступник.

Осумњичени је од раније познат полицији јер је у децембру напао своју дјевојку маљем. 

Полиција округа Гастон добила је у уторак позив хитне помоћи у вези са пуцњавом, а комшија је рекао новинарима да је до пуцњаве дошло након што се кошаркашка лопта откотрљала у двориште осумњиченог. 

Локални становници рекли су да је осумњичени викао на дјецу када су отишла да узму лопту, а затим је отац једног дјетета отишао до осумњиченог и приговорио му. 

Пуцњава је посљедња у низу насилних инцидената уз коришћење ватреног оружја широм САД у које су умијешани млади Американци за које се наводи да су грешком пришли погрешној особи или кући. У Тексасу, 18-годишња навијачица Пејтон Вашингтон тешко је повријеђена у уторак након што је покушала да уђе у погрешно возило на паркингу у близини Остина у Тексасу.

У држави Њујорк, 20-годишња Каилин Гилис убијена је у суботу након што је њен пријатељ довезао аутомобил у којем је била погрешним прилазом. У Мисурију, 16-годишњи Ралф Јарл погођен је у главу и руку прошлог четвртка када је позвонио на врата на погрешној адреси.

 

 

 

 pic.twitter.com/QAhw6XcZ1W

— Ken (@kenlemonWSOC9) April 19, 2023

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана