Ухапшен мушкарац који је сексуално узнемиравао новинарку док је извјештавала

Танјуг
Foto: Скриншот

МАДРИД - Шпанска полиција ухапсила је мушкарца због сумње да је сексуално напао новинарку Ису Баладо, односно да је наводно додирнуо по гузици током телевизијског преноса уживо.

Баладо је извјештавала о пљачки у Мадриду у уторак када јој је пришао мушкарац који је затим изгледа додирнуо по гузици, што је негирао када се она суочила с њим, објавио је Би-Би-Си (ББЦ).

Баладо је покушала да настави, али ју је прекинуо водитељ програма Начо Абад који је рекао: "Иса, опрости ми што те прекидам... али да ли ти је управо додирнуо гузицу?".

Баладо је то потврдила, а Абад јој је рекао да стави "будалу" пред камеру, након чега снимак показује новинарку и човјека који стоји поред ње смијући се.

Баладо је питала човјека да ли мора да је додирује јер је у програму уживо, на шта је он негирао да је додирнуо, а док је одлазио покушао је да је додирне по глави.

Полиција је касније саопштила на платформи Икс (Твитер) да је мушкарац ухапшен због наводног напада на новинарку док је водила телевизијску емисију уживо.

Шпанска министарка рада Јоланда Диаз рекла је да ухапшени мушкарац не би требало да прође некажњено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана