Учитељица завршила на суду због експлицитних снимака

GS
Foto: Instagram

Учитељица из Мисурија размјењивала је експлицитне слике са својим учеником и позивала га да имају односе док јој је муж одсутан.

Рики Лин Лафлин (24) из средње школи Сент Џејмс оптужена је да је тинејџеру (16) послала фотографије и снимак на којима користи дилдо и да је тражила од њега слике његових гениталија.

Ученик је наводно рекао полицији да су “ствари напредовале брзо” након што су почели да се дописују преко Снепчета и да су се Лафлин и он љубили. Кад га је наводно позвала да имају односе, измишљао је изговоре, јер се није осјећао пријатно, саопштила је канцеларија шерифа округа Марис.

Званичници су покренули истрагу након што су 19. октобра добили дојаву од детектива из округа Фелпс о неприкладној вези у школи у малом граду Сент Џејмс, који се налази 150 километара југозападно од Сент Луиса, известио је КСДК, позивајући се на документ.

Лафлин је наводно рекла тинејџеру да би могла да оде у затвор због експлицитног материјала и замолила га да их избрише јер су људи у школи причали о томе, али је ученик ипак показао неке фотографије детективима.

Полиција је потом испитала Лафлин која је признала да је била у контакту са учеником преко Снепчета, али је тврдила да је он покренуо разговор и да није била свјесна да је малољетан.

Узраст за пристанак на секс у Мисурију је иначе 17 година.

Учитељица је тада наводно дозволила полицији да претресе њен мобилни телефон, а детектив је наводно пронашао снимак сличан ономе што је ученик описао.

Лафлин је оптужена за посједовање дјечје порнографије, неовлашћено понашање са жртвом, покушај законског силовања, сексуалну експлоатацију малољетника, неовлашћено коришћење физичких доказа и сексуалну трговину дјецом, али и за једну прекршајну тачку за давање порнографског материјала малољетницима.

Начелник школског округа Тим Вебстер није именовао учитељицу, али је потврдио КСДК да је једна запослена средње школе суспендована са посла због истраге, преноси Блиц.

– Округ озбиљно схвата ове ствари и пријавио је оптужбе одговарајућим спољним агенцијама укључујући. Наш главни приоритет остаје безбједност и добробит наших ученика и не толеришемо кршење политике или закона унутар наше образовне заједнице – додао је Вебстер.

Лафлин је предавала нижим разредима у средњој школи.

Одређена јој је кауција од 100.000 долара и има судско саслушање заказано за 20. новембар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана