У САД ухапшено шест наставница које су имале однос с ученицима

Г.С.
У САД ухапшено шест наставница које су имале однос с ученицима

Најмање шест наставница ухапшено је у размаку од два дана због сексуалних односа са ученицима, укључујући и једну чланицу особља школе у Кентакију која је наводно била на састанку са двојицом 16-годишњака.

Елен Шел (38) из Данвила, оптужена је у четвртак у окружном суду Гарард након што су тужиоци рекли да је имала секс са тинејџерима у два одвојена наврата у јулу и августу прошле године.

Шел је радила као помоćник наставника у једној основној школи, а прије тога је била запослена у другој основној школи, пише WТКR.

Представници школе писмом су упутили родитеље, уз наводе о хапшењу, а Шел ће одсуствовати до разрјешења случаја.

Према извештајима из цијеле Америке, ово је само један од шест случајева недопустивог сексуалног понашања наставника, који су ступили у односе са ученицима.

Очекивало се да ће се наставница из Арканзаса Хедер Хер (32) предати због наводне сексуалне везе са учеником тинејџерског узраста, али како се то није десило, суочава се са кривичном тужбом за напаствовање, наводи тхе Аркансас Тaјмс.

Наставница из Оклахоме Емили Хенкок (26), такођер је ухапшена у четвртак због наводне везе са учеником. Најприје су наводно почели да се дописују, што је резултирало слањем голишавих фотографија од прије 15 година.

Кристен Гант (36) сљедећа је у низу. Веза ње и малољетног ученика започела је преко друштвених мрежа. Све је ескалирало када је пар имао односе на школском имању. Ова наставница из Ајове наводно је пет пута имала односе са малољетним учеником - у и изван школе.

Надзорне камере су их снимиле како сами одлазе у учионицу и прекривају прозоре папирима.

У Вирџинији је "пала" Алија Керадманд (33), наставница у средњој школи, такођер оптужена за секс са учеником током неколико мјесеци, пише FFXNow.

Како је ријеч о наставници за дјецу са сметњама у учењу, задржана је у притвору без права на кауцију.

Посљедња на списку уједно је најмлађа, наставница из Пенсилваније, осумњичена за секс са 17-годишњим дјечаком којег је тренирала.

Хана Март (26) ухапшена је након што је полиција сазнала да је била у сексуалној вези са атлетичаром средње школе Нортхемптон, тврде тужиоци.

Ова 26-годишњакиња послала је тинејџеру СМС у мају 2021. и позвала га у свој дом, гдје су њих двоје наводно имали секс, рекао је окружни тужилац Нортхемптона у саопћењу за јавност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана