У пуцњави у Лос Анђелесу убијен нападач и рањена три полицајца

Танјуг
У пуцњави у Лос Анђелесу убијен нападач и рањена три полицајца

ЛОС АНЂЕЛЕС- Тројица полицајаца Лос Анђелеса рањена су у пуцњави, а осумњичени нападач је убијен у овом сукобу, саопштиле су америчке власти.

Полицајци су интервенисали у Линколн Хајтсу, у сриједу око 16.30 по локалном времену, а пуцњава је пријављена око два сата касније, саопштила је полиција Лос Анђелеса.

Како је наведено, рањени полицајци су хоспитализовани и у стабилном су стању.

До инцидента је дошло када су полицајци  тражили лице које је на условној слободи због непознатог кривичног дјела и покушали да га приведу, али он је побјегао из куће и сакрио се у помоћни објекат одакле је пуцао на полицајце и ранио тројицу.

Полицајци су узвратили ватру и повукли се, а касније су специјалне полицијске снаге ушле у објекат и утврдиле да је осумњичени мртав.

У једном тренутку, током полицијске акције, на снази је било упозорење за подручје цијелог града, а становници сусједних објеката евакисани су из својих домова док је сукоб био у току, а осталима у околини савјетовано је да остану унутра и закључају своја врата, преноси амерички портал.

Градоначелница Лос Анђелеса Карен Бас изјавила је, поводом овог инцидента, да је полиција у том граду сваки дан у опасности.

"Вечерас смо се подсjетили да је та опасност веома реална", рекла је Бас на конференцији за новинаре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана