У пуцњави у Филаделфији најмање четири особе убијене

Танјуг
У пуцњави у Филаделфији најмање четири особе убијене

ФИЛАДЕЛФИЈА – Четири особе су погинуле, још четири су повређене у пуцњави у Филаделфији, а осумњичени је приведен, саопштили су локални медији позивајући се на информације из полиције.

Портпарол полицијске управе Филаделфије, највећег града у америчкој савезној држави Пенсилванији, потврдио је Ројтерсу да има "више жртава из ватреног оружја", али није саопштио више детаља о  инциденту који се догодио у понедељак увече.

Око 20:40 часова по локалном времену, отприлике 10 минута након што су одјекнули пуцњи, полиција је извјестила да су ухапсили осумњиченог мушкарца који је носио непробојни прслук, као и да су пронашли пушку и пиштољ у оближњој уличици, саопштио је " Филаделфија Инквајер".

Овај лист, као и подружница АБЦ Њуза из Филаделфије, извијестили су да су двоје упуцаних маљолетници, али није познато да ли су међу погинулима.

Други детаљи овог инцидента нису објављени.

До пуцњаве је дошло дан након што су двије особе погинуле, а 28 их је повријеђено, укључујући 14 дјеце, у масовној пуцњави у Балтимору у америчкој држави Мериленд која се догодила у недјељу послије забаве.

Полиција је саопштила да још увијек трага за више осумњичених за ту пуцњаву, наводи Ројтерс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана